Novo! Pogled nazaj za 72 ur!Najhitrejši servisDigitalna televizijaInternetPonudba trojčkov
Novo! Pogled nazaj za 72 ur!
Najhitrejši servis
Digitalna televizija
Internet
Ponudba trojčkov

T-2 d.o.o. - ponosni sponzor HK Acroni Jesenice

Lansko leto smo v želji, da bi v lokalno okolje pripeljali hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo, z družbo T-2 d.o.o. sklenili pogodbo o odkupu našega omrežja.

Ponosni smo, da se je T-2 vključil v lokalno okolje in postal ponosni sponzor jeseniškega hokejskega kluba Acroni Jesenice.

Danes so jih tudi obiskali na prvi novinarski konferenci, kjer so sodelovali predsednik HDD SIJ Acroni Jesenice mag. Peter Bohinc, poslovni direktor Anže Pogačar, športni direktor Marcel Rodman, igralec Andrej Tavželj in vratar Žan Us.

Podjetje T-2 je bilo predstavljeno kot novi sponzor HDD Jesenice, ogledali pa so si tudi del treninga in se tik ob ledeni ploskvi družili z igralci.

Nekaj slik si lahko ogledate na povezavi: Opens external link in new windowhttps://www.t-2.net/novice/spodbujajmo-nase-hokejiste

Vsi skupaj jim želimo veliko uspehov na nadaljnjih tekmah.

Vaš Telesat.

Obvestilo - vzdrževalna dela

Telesat obvešča svoje naročnike, da so zaradi vzdrževalnih del možne začasne prekinitve telefonskega prometa ter internetnih storitev.
Prosimo vas za potrpežljivost, napako prosim prijavite na info@telesat.si ali na klic 064 064 064.

Lep pozdrav, vaš Telesat

Obvestilo za naročnike - umikamo vsebine ponudnika Sport Klub

Spoštovani naročniki, obveščamo vas, da so z 12. 5. 2020 spremenjene programske TV sheme, saj z navedenim datumom iz njih umikamo programe Sport klub (Sport klub 1, Sport klub 2, Sport klub 3, Sport klub 4, Sport klub 5 in Sport klub 6) ter programe SK Golf, Fight Channel, Lov in ribolov, Grand in Grand 2, N1, Orlando kids ter OK Bambino.... Ogled celotnega obvestila si prosimo poglejte na spodnji povezavi:

Initiates file downloadUmik vsebine ponudnika Sport Klub - ogled celotnega obvestila >

Poslovalnica Telesat od 4.maja ponovno odprta

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da je poslovalnica Telesat na Koroški Beli od 4.5.2020 ponovno odprta. V času trajanja ukrepov za zajezitev Corona virusa delamo v deljenem času in sicer od ponedeljka do petka... Ogled celotnega obvestila si poglejte na spodnji povezavi:

Initiates file downloadPoslovalnica Telesat ponovno odprta - ogled celotnega obvestila >

Razširjena programska shema brezplačno za vse

Spoštovani naročniki, obveščamo vas, da se je tudi Telesat pridružili drugim operaterjem pri tem, da vam krajšamo čas z razširjenimi TV vsebinami.

Za čas trajanja izrednega stanja v Sloveniji, smo ne glede na to, katero TV shemo imate naročeno pri nas, brezplačno odprli RAZŠIRJENO TV shemo.

Ostanite varni in pazite na vaše zdravje.

Vaš Telesat

Poslovalnica Telesat od 16.3.2020 do nadaljnjega zaprta

Spoštovani, obveščamo vas, da je zaradi preventivnih ukrepov in odgovornega ravnanja do javnega zdravja poslovalnica Telesat od 16.3.2020 do nadaljnjega zaprta. Z nami lahko komunicirate preko telefonske številke 04 5865 250 ter 04 5865 251, oziroma preko našega e-naslova info@telesat.si.

Initiates file downloadZaprta poslovalnica Telesat - ogled celotnega obvestila >

Spremembe v oblikovanju paketne ponudbe in nov cenik - velja s 1.4.2020

Spoštovani naročniki, obveščamo Vas, da v družbi Telesat, d. o. o., Jesenice, s 1. 4. 2020 uvajamo spremembe v oblikovanju svoje paketne ponudbe, hkrati pa bo stopil v veljavo nov, spremenjen cenik storitev, ki ga spreminjamo v skladu s cenovno politiko, ki trenutno velja na trgu. Ogled celotnega obvestila si poglejte na spodnji povezavi:

Initiates file downloadSpremembe v oblikovanju paketne ponudbe in nov cenik - obvestilo >

Initiates file downloadCenik storitev Telesat od 01.04.2020 >


Nova storitev na Televiziji Slovenija za slepe in slabovidne

Televizija Slovenija je za gledalce z okvaro vida, gledalce z motnjami branja in ostalim gledalcem, ki ne zmorejo brati podnapisov, omogočila storitev zvočnih podnapisov in zvočnih opisov na dodatnem zvočnem kanalu.

Dodatni zvočni kanal je kanal, ki si ga vključimo na TV sprejemniku, ali zunanjem digitalnem sprejemniku. Ko vključimo dodatni zvočni kanal, se v izbranih oddajah originalnemu zvoku sočasno dodajo zvočni podnapisi, ali zvočni opisi. Kadar zvočni podnapisi, ali zvočni opisi niso na voljo je zvok v dodanem zvočnem kanalu enak kot v osnovnem zvočnem kanalu.

Storitev «Zvočni podnapisi« deluje na vseh TV programih RTV Slovenija. Z novo storitvijo so podprte izbrane oddaje kot so: Poročila, Poročila ob petih, Dnevnik, Odmevi, Studio3 in nekatere druge. Kasneje se bo nabor izbranih oddaj postopoma povečeval.

Ogled celotne informacije in navodila za vklop:


Opens external link in new windowhttps://www.rtvslo.si/sporocila-za-javnost/nova-storitev-na-televiziji-slovenija-za-slepe-in-slabovidne/468851


Opens external link in new windowNavodila za vklop dodatnega zvočnega kanala

AKCIJA ZVESTOBE

V podjetju Telesat je vedno nekaj novega. Nikakor ne smete zgrešiti ugodnosti, ki jih nudimo vsem našim zvestim naročnikom.

Akcija ZVESTOBE

Zvestim naročnikom smo namenili kup ugodnosti ter akcijske cene za prvih 12 mesecev novega/posodobljenega naročniškega razmerja.
Initiates file downloadCenik in vsi podatki o akciji ZVESTOBE (pdf) >

In ne zgrešite:
VSEM NOVIM NAROČNIKOM KRIJEMO STROŠKE VEZAVE PRI DRUGEM OPERATERJU DO 6 MESECEV.


Initiates file downloadIzjemna ponudba mobilne telefonije ! >

AKCIJSKE CENE PROGRAMOV HBO IN CINEMAX

Spoštovani naročniki in ostali obiskovalci,

V kolikor so vam filmski programi HBO ali/in CINEMAX všeč, lahko sklenete pogodbo s popustom:

  • Cena paketa vseh HBO programov je 6,50 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.
  • Cena obeh CINEMAX programov je 4,50 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.
  • Cena paketa vseh HBO in CINEMAX programov je 10,00 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.

Na programih HBO in Cinemax lahko spremljate: 

  • HBO - premiere in najnovejše serije
  • HBO2 - zabava za celotno družino
  • HBO3 - najboljše zgodbe
  • Cinemax - najboljši izbor vseh žanrov
  • Cinemax2 - umetniški kanal odličnih filmov

Vsi programi HBO in CINEMAX so na voljo v SD in HD zapisu.

Pokličite 04 5865 251 in še isti dan si boste lahko ogledali zanimive filmske programe brez reklamnih sporočil 24 ur na dan !