Obvestilo o pripojitvi družbe Telesat k družbi T-2

Družba T-2 je je oktobra 2019 postala lastnica družbe Telesat. Obveščamo vas, da se bo s 30. 6. 2021 družba Telesat pripojila k družbi T-2. S tem dnem bodo tako vsi naročniki Telesatovih storitev postali T-2 naročniki.

Obstoječa naročniška pogodba bo ostala v veljavi, saj bo družba T-2 kot univerzalna pravna naslednica vstopila v vsa pravna razmerja prevzete družbe Telesat. Ob tem bodo naročniki Telesata že naročene storitve nemoteno uporabljali naprej, saj obseg naročenih storitev in mesečna naročnina ostajata enaka.

Initiates file downloadOgled celotnega obvestila (pdf) >

Selitev poslovalnice Telesat

Spoštovani, obveščamo vas, da bo poslovalnica Telesat od 1. maja naprej združena s poslovalnico T-2, na naslovu Cesta Maršala Tita 39, Jesenice.

Initiates file downloadOgled celotnega obvestila >

Kodiranje TV programov

Obveščamo vas, da se bo promocijsko obdobje odprtih programskih shem maja zaključilo, saj bomo 4. 5. 2021 pričeli s kodiranjem televizijskih programov. Postopek kodiranja bo potekal v štirih fazah, ki bodo zaključene do 25. 5. 2021. Od tega datuma boste imeli na voljo le še naročene programske sheme in pakete.

Za nemoteno spremljanje televizijskih programov bo potrebno obstoječe dekodirne kartice zamenjati, zato vam bomo poslali T-2 kartice, ki jih umestite v obstoječe bralnike TV kartic (Conax CAM modul) ali DVB-C TV vmesnike. Določeni naročniki so ob obisku omrežnega tehnika že dobili nove kartice, zato pri njih zamenjava ne bo potrebna.

Da boste pred pričetkom kodiranja programov lahko preverili, če ste dekodirno kartico pravilno namestili, smo zaklenili program Ljubljana TV HD, ki se nahaja na programskem mestu 27. Če ta program z dekodirno kartico vidite, ste kartico pravilno namestili. V tem primeru vam bodo po zaključenem kodiranju delovali tudi ostali programi.

Če bi imeli težave z namestitvijo dekodirne kartice, lahko pokličete naš center za pomoč uporabnikom, na številko 064 064 064. V centru za pomoč uporabnikom smo vam na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan.

Poslovalnica Telesat je ponovno odprta

Spoštovani,

obveščamo vas, da je poslovalnica Telesat od 23. 2. 2021 ponovno odprta, naš delovni čas je od 8:00-12:00 in 13:00-15:30. Še vedno pa prosimo, da zaradi zmanjševanja osebnih stikov omejimo aktivnosti, ki jih lahko rešimo s klicem na telefonsko številko ali e-pošto.

Kontakti so:

 • 04 5865 250 ter 04 5865 251, v primeru, da vaš klic ne bo prevzet, bo preusmerjen na Klicni center T-2 na številko 064 064 064,
 • pisno komunikacijo zagotavljamo preko e-pošte info@telesat.si.

Vaš Telesat d.o.o.

Tehnične težave s signalom

Na TV programih Fox, Fox Crime, in Fox live se pojavljajo tehnične težave s signalom, predvidevamo končno rešitev do jutri, 2.12.2020.

Za nevšečnosti se opravičujemo.

Vaš Telesat

Vzdrževalna dela na našem telefonskem sistemu

Obveščamo da vas, da bomo imeli v soboto, 21.11.2020 med 9 in 14 uro vzdrževalna dela na našem telefonskem sistemu, tako da bo lahko prišlo do krajših izpadov sistema. Zaradi COVID-19 poteka vzdrževanje v dnevnem času in ne v nočnih urah (omejitve gibanja).

Hvala za razumevanje.

Vaš Telesat

COVID ukrepi - pogojno delovanje prodajnih enot

Obveščamo vas, da je poslovalnica Telesat:

 • od 16. 11. 2020 zaprta, vendar se lahko s predhodnim klicem ali e-pošto dogovorimo za prevzem/vračilo opreme in izjave za prenos telefonske številke.
 • vstop v poslovni prostor ni dovoljen, vsi stiki naj potekajo v skladu s priporočili NIJZ na razdalji in zunaj poslovnih prostorov.

Prosimo vas, da zaradi zmanjševanja osebnih stikov omejimo nenujne aktivnosti, ki jih lahko rešimo s klicem na telefonsko številko ali e-pošto.

Kontakti so:

 • Telefon: 04 5865 250 ter 04 5865 251, v primeru, da vaš klic ne bo prevzet, bo preusmerjen na Klicni center T-2 na številko 064 064 064,
 • E-naslov: info@telesat.si

Za vašo potrpežljivost in solidarnost v trenutnih razmerah se vam zahvaljujemo.

Lep pozdrav, vaš Telesat

Telesat - sprememba statičnih IP nastavitev

Spoštovani, obveščamo vas, da podjetju Telesat d.o.o. dostop in internetne povezave zagotavlja podjetje T-2 d.o.o., kar pomeni, da so se pri vas lahko spremenile določene nastavitve. Zato vse naše stranke, ki uporabljajo statične IP nastavitve v našem omrežju, obveščamo o spremembi DNS strežnikov.

Novi DNS strežniki:

dnslj1.t-2.net84.255.209.79
dnsmb1.t-2.net84.255.210.79


Stranke naprošamo, da v kolikor še niso spremenili IP naslovov, da te spremembe v svojih sistemih uredijo do konca leta 2020.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

Vaš Telesat d.o.o.

Poslovalnica Telesat od 24.10.2020 do nadaljnjega zaprta

Spoštovani, obveščamo vas, da je zaradi preventivnih ukrepov in odgovornega ravnanja do javnega zdravja poslovalnica Telesat od 24.10.2020 do nadaljnjega zaprta. Z nami lahko komunicirate preko telefonske številke 04 5865 250 ter 04 5865 251, v primeru, da vaš klic ne bo prevzet, bo preusmerjen na Klicni center T-2 na številko 064 064 064.

S strankami bomo zagotavljali pisno komunikacijo preko e-pošte info@telesat.si.

Initiates file downloadZaprta poslovalnica Telesat - ogled celotnega obvestila >

Novo! Pogled nazaj za 72 ur!Najhitrejši servisDigitalna televizijaInternetPonudba trojčkov
Novo! Pogled nazaj za 72 ur!
Najhitrejši servis
Digitalna televizija
Internet
Ponudba trojčkov

T-2 d.o.o. - ponosni sponzor HK Acroni Jesenice

Lansko leto smo v želji, da bi v lokalno okolje pripeljali hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo, z družbo T-2 d.o.o. sklenili pogodbo o odkupu našega omrežja.

Ponosni smo, da se je T-2 vključil v lokalno okolje in postal ponosni sponzor jeseniškega hokejskega kluba Acroni Jesenice.

Danes so jih tudi obiskali na prvi novinarski konferenci, kjer so sodelovali predsednik HDD SIJ Acroni Jesenice mag. Peter Bohinc, poslovni direktor Anže Pogačar, športni direktor Marcel Rodman, igralec Andrej Tavželj in vratar Žan Us.

Podjetje T-2 je bilo predstavljeno kot novi sponzor HDD Jesenice, ogledali pa so si tudi del treninga in se tik ob ledeni ploskvi družili z igralci.

Nekaj slik si lahko ogledate na povezavi: Opens external link in new windowhttps://www.t-2.net/novice/spodbujajmo-nase-hokejiste

Vsi skupaj jim želimo veliko uspehov na nadaljnjih tekmah.

Vaš Telesat.

Obvestilo za naročnike - umikamo vsebine ponudnika Sport Klub

Spoštovani naročniki, obveščamo vas, da so z 12. 5. 2020 spremenjene programske TV sheme, saj z navedenim datumom iz njih umikamo programe Sport klub (Sport klub 1, Sport klub 2, Sport klub 3, Sport klub 4, Sport klub 5 in Sport klub 6) ter programe SK Golf, Fight Channel, Lov in ribolov, Grand in Grand 2, N1, Orlando kids ter OK Bambino.... Ogled celotnega obvestila si prosimo poglejte na spodnji povezavi:

Initiates file downloadUmik vsebine ponudnika Sport Klub - ogled celotnega obvestila >

Razširjena programska shema brezplačno za vse

Spoštovani naročniki, obveščamo vas, da se je tudi Telesat pridružili drugim operaterjem pri tem, da vam krajšamo čas z razširjenimi TV vsebinami.

Za čas trajanja izrednega stanja v Sloveniji, smo ne glede na to, katero TV shemo imate naročeno pri nas, brezplačno odprli RAZŠIRJENO TV shemo.

Ostanite varni in pazite na vaše zdravje.

Vaš Telesat

Spremembe v oblikovanju paketne ponudbe in nov cenik - velja s 1.4.2020

Spoštovani naročniki, obveščamo Vas, da v družbi Telesat, d. o. o., Jesenice, s 1. 4. 2020 uvajamo spremembe v oblikovanju svoje paketne ponudbe, hkrati pa bo stopil v veljavo nov, spremenjen cenik storitev, ki ga spreminjamo v skladu s cenovno politiko, ki trenutno velja na trgu. Ogled celotnega obvestila si poglejte na spodnji povezavi:

Initiates file downloadSpremembe v oblikovanju paketne ponudbe in nov cenik - obvestilo >

Initiates file downloadCenik storitev Telesat od 01.04.2020 >


Nova storitev na Televiziji Slovenija za slepe in slabovidne

Televizija Slovenija je za gledalce z okvaro vida, gledalce z motnjami branja in ostalim gledalcem, ki ne zmorejo brati podnapisov, omogočila storitev zvočnih podnapisov in zvočnih opisov na dodatnem zvočnem kanalu.

Dodatni zvočni kanal je kanal, ki si ga vključimo na TV sprejemniku, ali zunanjem digitalnem sprejemniku. Ko vključimo dodatni zvočni kanal, se v izbranih oddajah originalnemu zvoku sočasno dodajo zvočni podnapisi, ali zvočni opisi. Kadar zvočni podnapisi, ali zvočni opisi niso na voljo je zvok v dodanem zvočnem kanalu enak kot v osnovnem zvočnem kanalu.

Storitev «Zvočni podnapisi« deluje na vseh TV programih RTV Slovenija. Z novo storitvijo so podprte izbrane oddaje kot so: Poročila, Poročila ob petih, Dnevnik, Odmevi, Studio3 in nekatere druge. Kasneje se bo nabor izbranih oddaj postopoma povečeval.

Ogled celotne informacije in navodila za vklop:


Opens external link in new windowhttps://www.rtvslo.si/sporocila-za-javnost/nova-storitev-na-televiziji-slovenija-za-slepe-in-slabovidne/468851


Opens external link in new windowNavodila za vklop dodatnega zvočnega kanala

AKCIJSKE CENE PROGRAMOV HBO IN CINEMAX

Spoštovani naročniki in ostali obiskovalci,

V kolikor so vam filmski programi HBO ali/in CINEMAX všeč, lahko sklenete pogodbo s popustom:

 • Cena paketa vseh HBO programov je 6,50 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.
 • Cena obeh CINEMAX programov je 4,50 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.
 • Cena paketa vseh HBO in CINEMAX programov je 10,00 EUR mesečno, ob vezavi na 24 mesecev je prvih šest mesecev brezplačnih, ob vezavi na 12 mesecev so prvi štirje meseci brezplačni.

Na programih HBO in Cinemax lahko spremljate: 

 • HBO - premiere in najnovejše serije
 • HBO2 - zabava za celotno družino
 • HBO3 - najboljše zgodbe
 • Cinemax - najboljši izbor vseh žanrov
 • Cinemax2 - umetniški kanal odličnih filmov

Vsi programi HBO in CINEMAX so na voljo v SD in HD zapisu.

Pokličite 04 5865 251 in še isti dan si boste lahko ogledali zanimive filmske programe brez reklamnih sporočil 24 ur na dan !